Bütünleme Sınavına Katılamayacak öğrencilerin "telafi sınavları" hk

Yayınlanma Tarihi: 8 Şubat 2023, Çarşamba

Değerli Akademik Personelimiz,

Bilindiği üzere, bütünleme sınavlarına katılamayacak öğrencilerimiz için telafi hakkı tanınacağı rektörlük tarafından duyurulmuştu ve 13 Şubat 2023 tarihine kadar bölümlere başvuru yapılması istenmişti. Yapılan düzenleme ile bütünleme sınavları sonrası öğrencilere “I” (incomplete) notu verilebilecektir. Bu kapsamda 09-16 Şubat tarihlerinde yapılacak normal bütünleme sınavlarına başvuru yapmış ancak katılamayan öğrencilerimize ilgili derslerden bütünleme notu olarak “I” notu verilecek ve bu öğrenciler bölümlere başvuru yapmasalar bile bütünleme sınavlarının telafi sınavlarına katılabileceklerdir.  Bütünleme sınavları için yapılacak telafi sınavlarının tarihleri daha sonra duyurulacaktır. Lütfen bu konuda yapılacak duyuruları takip ediniz.