Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Mütercim Tercümanlık Bölümü Beyaz Perde Günleri

Yayınlanma Tarihi: 25 Aralık 2018, Salı

2008 yılından bu yana Bölüm Koordinatörü Öğ. Gör. Neslihan Hekimoğlu denetiminde devam eden Doğu Akdeniz Üniversitesi, MÜTERCİM TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ BEYAZ PERDE GÜNLERİ, 11.yılını kutluyor.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Fen ve Edebiyat Fakültesi, Mütercim – Tercümanlık Bölümü son sınıf öğrencileri  Fırat Dövme, Serhiye Elizabeth Savaşçı, Sinem Nur Kemeral, Ali Ören, Alpar Yeşilalan, Şeyda Buruk, Tuğçe Öksüzoğlu, İlke Sözdemir, Fulya Tilki, Yevginaya İbragimova, Batyr Karlyev, Esra Oylum ve Seran Yenen tarafından çevrilen filmler 25 Aralık'ta üniversitenin Mustafa Afşin Ersoy Salonu'nda gösterime girecek.

Altyazı çeviri süreciyle ilgili kısa sunumların da yer alacağı etkinlik, çeviri sektörünün beklentilerini karşılamayı amaç edinmiş olan DAÜ Mütercim Tercümanlık Bölümü'nün uygulamalı eğitiminin en somut örneklerinden biri olarak farklı tatlardaki son dönem filmleriyle 25-27 Aralık tarihleri arasında izleyiciyle buluşacak.